Om oss

Nina och Martin är grundarna av CrossFit Falun och brinner för att hjälpa andra att nå sina träningsmål. Med deras stora passion för fitness, träning, hälsa och kost, strävar de efter att skapa en inspirerande plattform för människor att förbättra sin livsstil.
Nina, en certifierad träningsinstruktör med många års erfarenhet inom fitnessbranschen, är dedikerad till att utmana sina klienter och hjälpa dem att överträffa sina gränser. Hennes kunskap om kroppens anatomi och träningsmetoder gör henne till en respekterad tränare och rådgivare.
Martin, en hälsocoach med fokus på kost och näring, är passionerad om att hjälpa människor att äta på rätt sätt för att optimera deras prestationer och samtidigt uppnå en balanserad livsstil. Han delar regelbundet sina kunskaper och experttips för att hjälpa andra att göra hälsosamma val i sin kost.
Tillsammans strävar Nina och Martin efter att skapa en stödjande och inkluderande gemenskap där medlemmarna kan växa, uppnå sina mål och inspirera varandra på sin resa mot en starkare och friskare livsstil. Med sin kombinerade kompetens och engagemang gör de CrossFit Falun till en plats där både nybörjare och erfarna utövare kan trivas och utvecklas.